RAKTÁRI TERMÉKEK - SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉS - KISZÁLLÍTÁS 890 FT-TÓL

Gosen Roots PE X4 - PE 1.5  - 200m - 0.205mm - Multi Color
Gosen Roots PE X4 - PE 1.5 - 200m - 0.205mm - Multi Color
8 490 Ft

Gosen Roots PE X4 - PE 1.5 - 200m - 0.205mm - Multi Color

Gosen Roots PE X4 - PE 1.5  - 200m - 0.205mm - Multi Color
Gosen Roots PE X4 - PE 1.5  - 200m - 0.205mm - Multi Color
Gyártó
Gosen
Szakítószilárdság
10,6 kg
Kiszerelés
1 db
Raktáron: azonnal szállítható
8 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 849 Ft
Részletek

Gosen Roots PE X4 - PE 1.5  - 200m - 0.205mm - Multi Color

A Gosen a Roots elkészítésekor újragondolta a teljes gyártási folyamatot, hogy kiküszöbölje a fonott zsinóroknál felmerülő lehetséges problémákat. Már az alapanyag elkészítésénél saját GT technológiáját felhasználva megnövelte a szálak szilárdságát és kopásállóságát. További újítás volt az MPX és HDX technológia bevezetése, előbbi a fonatok sűrűségét, míg utóbbi a fonatok feszességét szabályozza, ami átmérőnként optimalizálva lett a maximális szakítószilárdság, tartósság, méretpontosság és rugalmasság érdekében. A fonott zsinórok egyik legnagyobb problémája a fakulás, illetve a felületi simaság elvesztése, ami idő előtt csökkenti a szakítószilárdságot és növeli a sérülékenységet. Erre az X-Resin technológia bevezetése jelentette a megoldást, ami egy speciális eljárással felvitt gyanta származék, amely tartósan védi a fonott zsinór szálait, megtartva felületi simaságot és a zsinór színét is, a súrlódás következtében előforduló magas hőmérséklet esetén is. 

Összességében a Gosen Roots a fonott zsinórok új generációjának képviselője, elképesztően vékony, méretpontos és tartós, ideális minden pergető technikához és bátran használható a baitcast orsókon is.

A japán Gosen 1951-ben kezdte meg működését és mára a világ egyik vezető horgászzsinór gyártó cégévé vált. A folyamatos innovációnak köszönhetően minőségi termékei egyaránt keresettek hazájában és a tengeren túlon is

Tipp: Az optimális zsinórvastagság kiválasztásához olvasd el cikkünket >>ITT<<

Japán prémium minőség!

Átmérő: 0,205 mm

Hossz: 200 m

Szakítószilárdság: 10,60 kg

-


Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A www.fastfishing.hu a weboldal elkészítése során a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, azonban előfordulhatnak gépelési illetve adatbeviteli hibák melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik.

Adatok
Cikkszám
GMR452015
Hasonló termékek