2024.03.31-től az üzletben történő vásárlás és a személyes átvétel megszűnik.

Webáruházunk továbbra is fogadja rendeléseiteket, személyes átvétellel történő vásárláshoz pedig keressétek partner üzleteinket.

Upstream Scorp 1,6 - Violet - 40mm - 8db
Upstream Scorp 1,6 - Violet - 40mm - 8db
1 490 Ft

Upstream Scorp 1,6 - Violet - 40mm - 8db

Gyártó
Upstream
Méret
40 mm
Szín
Violet
Kiszerelés
8 db
Üzletünkben készleten
1 490 Ft
Egységár: 186 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 149 Ft
Részletek

Upstream Scorp 1,6 - Violet - 40mm - 8db

Az Upstream Scorp elkészítésekor csapatunk célul tűzte ki egy olyan csali kifejlesztését, amely egyesíti a lárva tulajdonságait egy aktív farokkal. Ez a kombináció lehetővé teszi a Scorp használatát mind az aktív sügérek és domolykók, mind a túl passzív ragadozó halak téli horgászatához. A Tough Body technológia biztosítja, hogy a Scorp tartós legyen és ellenálljon a ragadozók támadásának, az Upstream saját Nois Tail technológiája pedig lehetővé teszi, hogy minimális aktivitás mellett is ingerlő mozgásba kezdjen a farok. A különleges alakú lábak vonzó mozgása természetes hatását kölcsönöz a csalinak. A Scorp maximális  potenciálját cheburashka rig, vagy jika rig segítségével tudjuk igazán kiaknázni.

Hossz: 40 mm

Kiszerelés: 8 db / Csomag

-


Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A www.fastfishing.hu a weboldal elkészítése során a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, azonban előfordulhatnak gépelési illetve adatbeviteli hibák melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik.

Adatok
Cikkszám
UPSC16530
Hasonló termékek