2024.03.31-től az üzletben történő vásárlás és a személyes átvétel megszűnik.

Webáruházunk továbbra is fogadja rendeléseiteket, személyes átvétellel történő vásárláshoz pedig keressétek partner üzleteinket.

Imakatsu IS Wasp 60 SP - Cut Fast - Real Wakasagi
Imakatsu IS Wasp 60 SP - Cut Fast - Real Wakasagi
5 490 Ft

Imakatsu IS Wasp 60 SP - Cut Fast - Real Wakasagi

Gyártó
Imakatsu
Típus
Suspend
Méret
60 mm
Súly
6,3 gr
Szín
Real Wakasagi
Kiszerelés
1 db
Üzletünkben készleten
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 549 Ft
Részletek

Imakatsu IS Wasp 60 SP - Cut Fast - Real Wakasagi

Az IS Wasp egy rögzített súlyozású suspend wobbler, ami kiemelkedő dobási tulajdonságokkal rendelkezik. A fix súlypontnak köszönhetően már kis sebességnél is intenzíven veret, de nagyobb sebességnél is megőrzi stabilitását. Ideális minden olyan vízterületen, ami nagy nyomás alatt van és ahol a halak a kisebb csalikat részesítik előnyben. A Cut Fast modell merülési mélység körülbelül 30 cm-rel mélyebb, mint a Wasp 55-é és a hosszabb terelőnyelvnek köszönhetően könnyebben elkerüli a víz alatti akadókat.

Hossz: 60 mm

Súly: 6,3 gr

Típus: Suspend (lebegő)

Merülés: 1,5-2,5 m

-


Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A www.fastfishing.hu a weboldal elkészítése során a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, azonban előfordulhatnak gépelési illetve adatbeviteli hibák melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik.

Adatok
Cikkszám
4582497664744
Hasonló termékek