2024.03.31-től az üzletben történő vásárlás és a személyes átvétel megszűnik.

Webáruházunk továbbra is fogadja rendeléseiteket, személyes átvétellel történő vásárláshoz pedig keressétek partner üzleteinket.

Imakatsu IS-200 Crystal Cherry
Imakatsu IS-200 Crystal Cherry
5 490 Ft

Imakatsu IS-200 Crystal Cherry

Gyártó
Imakatsu
Típus
Suspend
Méret
60 mm
Súly
11 gr
Szín
Crystal Cherry
Kiszerelés
1 db
Üzletünkben készleten
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 549 Ft
Részletek

Imakatsu IS-200 Crystal Cherry

Az IS-200 egy lapított shad típusú wobbler, ami nem rendelkezik csörgőkkel, így ideális a túlhorgászott és nagy nyomás alatt lévő vízterületeken. Lapos oldalának köszönhetően folyamatos bevontatásnál nagyon finom rezgéseket generál, ugyanakkor kíválóan használható jerkbait-ként is, ami téli és kora tavaszi horgászatokon gyakran a siker kulcsa lehet. Az IS-200 a hosszú terelőnyelvnek köszönhetően jobban elkerüli az akadókat és bátrabban használhatjuk akadók közelében és növényzettel borított területeken is. Az IS-200 lapított formája ellenére kiváló aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik és nagy távolságra dobható, nagy vízterületeket vizsgálhatunk át vele.

Hossz: 60 mm

Súly: 11 gr

Típus: Suspend (lebegő)

Merülés: 2-2,5 m

-


Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A www.fastfishing.hu a weboldal elkészítése során a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, azonban előfordulhatnak gépelési illetve adatbeviteli hibák melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik.

Adatok
Cikkszám
4560177645559
Hasonló termékek