2024.03.31-től az üzletben történő vásárlás és a személyes átvétel megszűnik.

Webáruházunk továbbra is fogadja rendeléseiteket, személyes átvétellel történő vásárláshoz pedig keressétek partner üzleteinket.

Imakatsu IS-100 Silver Shiner
Imakatsu IS-100 Silver Shiner
5 490 Ft

Imakatsu IS-100 Silver Shiner

Gyártó
Imakatsu
Típus
Suspend
Méret
60 mm
Súly
11 gr
Szín
Silver Shiner
Kiszerelés
1 db
Üzletünkben készleten
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 549 Ft
Részletek

Imakatsu IS-100 Silver Shiner

Az IS-100 egy lapított shad típusú wobbler, ami nem rendelkezik csörgőkkel, így ideális a túlhorgászott és nagy nyomás alatt lévő vízterületeken. Lapos oldalának köszönhetően folyamatos bevontatásnál nagyon finom rezgéseket generál, ugyanakkor használható jerkbait-ként is suspend kialakítása miatt. Az IS-100 annak ellenére, hogy viszonylag hosszú terelőnyelvel rendelkezik, nem merül mélyre, ellenben sokkal jobban elkerüli az akadókat, mint a rövid terelőnyelvel ellátott wobblerek. Ennek a kialakításnak köszönhetően bátrabban használhatjuk növényzettel borított területeken is. Az IS-100 lapított formája ellenére kiváló aerodinamikai tulajdonságokkal rendelkezik és nagy távolságra dobható, nagy vízterületeket vizsgálhatunk át vele.

Hossz: 60 mm

Súly: 11 gr

Típus: Suspend (lebegő)

Merülés: 1-1,5 m

-


Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A www.fastfishing.hu a weboldal elkészítése során a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, azonban előfordulhatnak gépelési illetve adatbeviteli hibák melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik.

Adatok
Cikkszám
4560177640738
Hasonló termékek