2024.03.31-től az üzletben történő vásárlás és a személyes átvétel megszűnik.

Webáruházunk továbbra is fogadja rendeléseiteket, személyes átvétellel történő vásárláshoz pedig keressétek partner üzleteinket.

Imakatsu IKE-100 - Mihara Doro Tenaga
Imakatsu IKE-100 - Mihara Doro Tenaga
5 790 Ft

Imakatsu IKE-100 - Mihara Doro Tenaga

Gyártó
Imakatsu
Típus
Floating
Méret
48 mm
Súly
8 gr
Szín
Mihara Doro Tenaga
Kiszerelés
1 db
Üzletünkben készleten
5 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 579 Ft
Részletek

Imakatsu IKE-100 - Mihara Doro Tenaga

Az Imakatsu Crank Project célja egy olyan wobbler sorozat létrehozása volt, amivel minden időszakban eredményesek lehetünk. Minden modell jól dobható, és normál bevontatás mellett is széles tartományban képes felkeltelni a halak figyelmét. Az Imakatsu Crank Project alapkoncepciója, hogy aki egyszer kipróbálja, az azonnal megérti, hogy miért ilyen eredményesek ezek a csalik.

Ahogy a neve is sugallja, az IKE-100 olyan terelőnyelv kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi körülbelül 1 méteres mélységben a folyamatos bevontatást. Bár kicsi, kategóriájában az egyik legjobb dobási távolsággal rendelkezik, és rendkívül alacsony sebességű bevontatással is használható. Mozgás közben erős és lágy hullámokat generál és azt az illúziót kelti, mintha egy puha tárgy úszna a vízben. Ezen túlmenően a terelőnyelv kialakítása lehetővé teszi, hogy "lepattanjon" a víz alatti akadókról. AZ IKE-100 méretéből adódóan ideális csali szinte bármilyen, a felszín közelben vadászó ragadozó halra.

Hossz: 48 mm

Súly: 8 gr

Típus: Floating (felúszó)

Merülés: 0,5-1 m

-


Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A www.fastfishing.hu a weboldal elkészítése során a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, azonban előfordulhatnak gépelési illetve adatbeviteli hibák melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik.

Adatok
Cikkszám
4560177636243
Hasonló termékek