2024.03.31-től az üzletben történő vásárlás és a személyes átvétel megszűnik.

Webáruházunk továbbra is fogadja rendeléseiteket, személyes átvétellel történő vásárláshoz pedig keressétek partner üzleteinket.

Imakatsu Dilemma 60 SP - Dying Wakasagi
Imakatsu Dilemma 60 SP - Dying Wakasagi
5 490 Ft

Imakatsu Dilemma 60 SP - Dying Wakasagi

Gyártó
Imakatsu
Típus
Suspend
Méret
60 mm
Súly
5,3 gr
Szín
Dying Wakasagi
Kiszerelés
1 db
Üzletünkben készleten
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 549 Ft
Részletek

Imakatsu Dilemma 60 SP - Dying Wakasagi

Az Imakatsu husszú évek tapasztalata alapján alkotta meg Dilemma shad-et. Ez a kompakt méretű wobbler a tungsten súlyozással ellátott Transfer Counterbalance System-nek köszönhetően kiválóan dobható és a vízbe érést követően azonnal akcióra kész. Folyamatos bevontatással is használható, de az igazi erőssége, ha jerkbait-ként, kisebb rántásokkal vezetjük. Ilyenkor villámgyorsan vált irányt és a ragadozóban azt az érzetet kelti, hogy elveszítheti a zsákmányt, ezzel kikényszertve a kapást. A Dilemma elsősorban balin, domolykó jász és sügér horgászatához javasolt, míg a mélyebben vezethető Dilemma Steep-et bátran dobhatjuk süllőre és kősüllőre is.

Hossz: 60 mm

Súly: 5,3 gr

Típus: Suspend (lebegő)

Merülés: 1-1,5 m

-


Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A www.fastfishing.hu a weboldal elkészítése során a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, azonban előfordulhatnak gépelési illetve adatbeviteli hibák melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik.

Adatok
Cikkszám
4580175243556
Hasonló termékek