2024.03.31-től az üzletben történő vásárlás és a személyes átvétel megszűnik.

Webáruházunk továbbra is fogadja rendeléseiteket, személyes átvétellel történő vásárláshoz pedig keressétek partner üzleteinket.

Imakatsu Baby Bassroid - Magma Nonkee
Imakatsu Baby Bassroid - Magma Nonkee
11 490 Ft 
9 190 Ft
20

Imakatsu Baby Bassroid - Magma Nonkee

Gyártó
Imakatsu
Típus
Floating
Méret
112 mm
Súly
22 gr
Szín
Magma Nonkee
Kiszerelés
1 db
Üzletünkben készleten
11 490 Ft 
9 190 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 2 300 Ft
Részletek

Imakatsu Baby Bassroid - Magma Nonkee

A Bassroid egy szuperrealisztikus swimbait, amely kompakt méretével tűnik ki a hasonló műcsalik közül. A négyrészes, csuklós test már a leglassabb behúzás mellett is intenzív, kígyózó mozgást produkál. A Bassroid 2 bekötőszemmel rendelkezik, amikkel a merülési mélységet tudjuk variálni. A felső szem esetén ez maximum 1 méter, míg az alsó szem használatával 0,5 méter érhető el. A Bassroid terelőnyelve az Imakatsu összes modelljéhez hasonlóan úgy lett kialakítva, hogy "árnyékolja" a hasi horgot és segítse a csalit "lepattanni" a lehetséges akadókról.

Hossz: 112 mm

Súly: 22 gr

Típus: Floating (felúszó)

Merülés: 0,8 m

-


Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A www.fastfishing.hu a weboldal elkészítése során a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, azonban előfordulhatnak gépelési illetve adatbeviteli hibák melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik.

Adatok
Cikkszám
4582497661859
Hasonló termékek