2024.03.31-től az üzletben történő vásárlás és a személyes átvétel megszűnik.

Webáruházunk továbbra is fogadja rendeléseiteket, személyes átvétellel történő vásárláshoz pedig keressétek partner üzleteinket.

HMG Lures Jager 48 - 5
HMG Lures Jager 48 - 5
2 990 Ft

HMG Lures Jager 48 - 5

Gyártó
HMG Lures
Típus
Floating
Méret
48 mm
Kiszerelés
1 db
Üzletünkben készleten
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 299 Ft
Részletek

HMG Lures Jager 48 - 5

A Jager eredetileg pisztránghorgászatra lett kifejlesztve, de idővel kiderült, hogy egy rendkívül univerzális wobblert sikerült megalkotni. univerzális wobblerek közé soroljuk. Tökéletes keresőcsali feltérképezetlen vizekre. Használható, tavakban, csatornákban, holtágakban, kis patakokban és nagy folyókban is, nincs rossz horgászhely számára. A domolykó, süllő, csuka, süllő, márna és a balin sem veti meg, sőt, a harcsa is gyakori vendék ezen a csalin. 

A Jager erőteljes rezonanciával dolgozik, a határozott farokmozgása finom billegéssel kombinálva teszi a Jagert nagyon vonzó prédává sok vízi ragadozófaj számára.

Lengyel kézműves termék.

Hossz: 48 mm

Súly: 4 gr

Típus: Floating (felúszó)

Merülés: 0,5-1,0 m


Áraink forintban értendőek és tartalmazzák az ÁFA-t. A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A www.fastfishing.hu a weboldal elkészítése során a lehető legnagyobb gondossággal jártunk el, azonban előfordulhatnak gépelési illetve adatbeviteli hibák melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik.

Adatok
Cikkszám
J-484105
Hasonló termékek